Homøopati

Homøopati blev grundlagt for over 200 år siden af tysk læge, Samuel Hahnemann. Han foretog forsøg på sig selv, og han konstaterede, at et præparat, som fremkalder bestemte symptomer hos en rask person, kan kurere personer, som har de samme sygdomssymptomer,hvis de indtagermidlet i fortyndet form. Sagt med andre ord bygger homøopati på lighedsprincippet: lige helbreder lige (Hippokrates, år 460 til 370 f.k.) Det er så udfordringen for mig som naturlæge, at finde et middel, der præcist som muligt modsvarer klientens symptomer.

Man behandler kroppen som en helhed, og det er vigtigt at finde en årsag til sygdommen, og til hjælp til dette, bruger jeg Vega-test. Eksempelvis kan cellernevære påvirket af infektion, forgiftning af tungmetaller eller man kan have mangel på et mineral, et cellesalt, et sporstof el. lign. Jeg har god erfaring med at genoprette cellernes balance ved brug af homøopatien.

Midlerne hentes især fra mineral-og planteriget, mendyrerigeter ogsårepræsenteret.

Ved fremstilling af homøopatisk medicin tager man et råstof og opløser det i alkohol. Derefter fortynder man det gradvist til man opnår den ønskede potens. Jo mere man fortynder midlet, jo stærkere effekt opnår man som regel med det.

Homøopatisk medicin giver normalt ingen bivirkninger, men oftest ses en reaktion. Nogle klienter får i starten af behandlingen en forværring af symptomerne, og nogle oplever kun bedring, men begge dele en bekræftigelse på, at det virker.Medlem af FDZ
Medlem af RAB